977606309 – 649350597 eixnatural@eixnatural.cat

Vallenc, especial salut 2009
EIX natural

Aquesta és la pregunta que es fan moltes persones que s’han sotmès a algun tractament per recuperar-se d’una lesió, traumatisme o patologia de l’aparell locomotor, i que després de moltes sessions veuen com aquestes molèsties no acaben de millorar. La resposta a aquesta pregunta la podríem trobar en el propi cos de la persona.

Després d’una agressió, el cos pot recuperar el seu estat normal de relaxació gràcies als seus processos naturals, però si l’agressió externa és constant i el cos esgota la seva energia es molt possible que disminueixin les possibilitats de reacció i es produeixi un desequilibri energètic que derivi en tensió crònica i malaltia.

Per tant una acumulació de estrés i agressions al cos ens deriva a patrons de tensió en les membranes del sistemes cranio-sacral i a totes les fàscies. Tensions profundes i internes que estan constantment actives, esgotant-nos i degenerant els teixits i impedint la lliure circulació de líquids.

Algunes d’aquestes tensions les podem arrossegar des del mateix moment del naixement, fet que condicionarà el nostre creixement i la nostra vida d’adults, perpetuant o fent-nos vulnerables a les agressions.

El terapeuta cranio-sacral té com objectiu localitzar els desequilibris del sistema cranio-sacral a tot el cos i ajudar a portar-los a la normalitat, per mitjà d’un treball subtil en els teixits connectius que embolcallen els nostres òrgans i connecten totes les parts del nostre cos.

A EIX natural s’apliquen tractaments de teràpia cranio-sacral i osteopatia a adults i infants de forma totalment individualitzada.

 

Josep Ferré Solé
Osteòpata d’EIX natural