977606309 – 649350597 eixnatural@eixnatural.cat

Osteopatia Bioenergètica

La osteopatia ens permet observar el cos d’una manera global per restablir els seu equilibri, però si en aquest punt afegim també la mirada sistèmica en aquell fet (dolor, disfunció, símptoma…) que el client ens està expressant, el com està vivint la situació que el porta a la consulta, i observem i preguntem al seu cos en quin punt està retenint la seva força de la vida, obtindrem una informació addicional molt valuosa per poder acompanyar al propi cos a restablir la seva funcionalitat natural.

En algunes de les situacions que vivim en el nostre entorn familiar, laboral , social .. s’hi poden establir dinàmiques que d’una forma inconscient facin que la persona pateixi un dolor. És a través de les fàscies del cos, que són els embolcalls dels diversos òrgans i que actuen en forma de lligaments, podem connectar-nos amb la seva força de vida que ens portaran a l’origen d’aquesta manifestació al pla físic.

A través de les maniobres d’osteopatia regulem la part bloquejada del cos, millorant la seva mobilitat, la seva circulació (tant sanguínia com energètica) i permetent la seva expansió. I amb la mirada sistèmica poden sortir a la llum les raons o sentiments que es poden amagar al darrera d’aquests bloquejos.

Tots podem imaginar el que passa per exemple en un petit accident de trànsit, on la conseqüència més habitual és la fuetada cervical ( que dona dolor al coll durant dies pel moviment inesperat que es produeix), però associat a això també hi podem trobar sentiments que el cos reté d’una forma immediata i inconscient, com la por, l’enuig o la sensació de vulnerabilitat.

El restabliment de la funció normal del cos i la presa de consciència de les possibles emocions retingudes al darrera , permeten a la persona encaminar-se cap a sanació, el sentit contrari de la lesió que és la retracció.